Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Bushido Kupa 2010

2010.11.14

Osu!

 

A hétvégén került megrendezésre a már hagyományosnak tekinthető Bushido Kupa. Rengeteg versenyző nevezett, így már a verseny előtt tudtuk, hogy nagyon hosszú napunk lesz. Szerencsére versenyzőink gondoskodtak arról, hogy ne érjünk túl korán haza.

A DMTK Karate Szakosztályát Kiss Patrik, Hajdu Tibor, Rózsa Zoltán és Hardi Tamás képviselte. Sajnos a többi versenyzőnk sérült, illetve az orvosi igazolás megújítására vár.

Kiss Patrik és Hajdu Tibor kategóriájában is egyenes kieséses rendszerben került sor a küzdelmekre. Mindketten remekül küzdöttek, ám a bírói döntés nem nekik kedvezett.

Rózsa Zoltán és Hardi Tamás szintén folyamatosan betartották az edzői utasításokat, kiegyensúlyozott teljesítményt mutattak. A verseny remek szerepléssel és az ezüstérem megszerzésével zárták! Ezek az ezüstérmek mindkettejük esetében arannyal érnek fel, mindannyian büszkék vagyunk rájuk! 

A versenyzés nem a Kyokushin célja, de eszköze önmagunk megmérettetésére és legyőzésére. Az összes versenyzőnk szépen dolgozott, öregbítve városunk és szakosztályunk hírnevét.

 

UI: Már nyomon követhetőek vagyunk a Facebook oldalon is! www.facebook.com/DMTK Karate Szakosztály

Osu,

Makay Miklós

2.dan