Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

IBK Nyári Tábor

2010.07.16

 

 

Osu!

Tisztelt Sporttársak!

 

Véget ért szervezetünk nyári tábora. Szombat óta a DMTK Karate Szakosztály több lelkes tagja napi három, olykor négy kőkemény edzésen vett részt a nyári kánikulában. A tábor szakmai felügyeletét Kancho Gerard Gordeau, Hanshi Gordeau és Hanshi Adámy István látta el. Rajtuk kívül még több Shihan és Sensei adta át tudását a karatékáknak.  Nagyon sokat tanultunk, sokszor fáradtan mentünk edzésre, de mindig átlendültünk a holtponton. A tábor végén mindenki számot adhatott a tudásáról egy övvizsga keretén belül. A kyu vizsgát rendhagyó módon éjszaka bonyolították le a mesterek.  A vizsga szinvonala igen magas volt, tagjaink remekül helytálltak rajta.

A DMTK Karate Szakosztály tagjai közül ketten is érdekeltek voltak a danvizsgán. Makay László szakosztályvezető 1.danra, Makay Miklós 2.danra állhatott fel. A danvizsga technikai része nem volt nyilvános. Annyit elárulhatok, hogy igazán embertpróbáló volt, minden tudásunkat be kellett mutatni. Délután következtek a küzdelmek. 1.danra 30, 2.danra 40 ellenfeles sorozatküzdelmen kellett helytállni. Makay László 59 évesen 15 küzdelmet vívott, megszerezte a mesterfokozatot, az áhított fekete övet, így személyében köszönthetjük a szakosztály új első danos mesterét !!!

Makay Miklós pedig végigküzdötte a " negyvenet" , megszerezte a 2.dant!!!

Este pedig az eredményhirdetésen immáron hivatalosan bemutatták az új danosokat a tábor résztvevőinek. Óriási élmény volt!

Most pihenünk egy kicsit, hogy aztán terveink szerint augusztusban tartsunk egy DMTK edzőtábort.

Osu,

Makay Miklós

2.dan

UI: Hamarosan rakok fel képeket is a táborról!