Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Sikeres edzőtábor és vizsga

2010.08.13

Tisztelt Sporttársak!

Lezajlott a DMTK Karate Szakosztályának első, hagyományteremtő edzőtábora. Az idővel igen nagy szerencsénk volt, végig napsütéses melegben dolgozhattunk. Az érkezés éjszakáján a karatékák megtapasztalhatták milyen is egy éjszakai edzés, majd utána fél órával ismét edzeni kellett. Volt egy kis elkeseredés az arcokon a második ébresztő alkalmával, de mindenki keményen dolgozott. A napi három edzés mellett mindenki szorgalmasan gyakorolt a szabadidejében. Azért volt idő ping-pongozni, tollasozni, bográcsozni is. A tábor végén szervezetünk vezetője, Hanshi Adámy István tartott övvizsgát. A tűző napon, a nagy meleg ellenére mindenki szépen dolgozott és sikeres vizsgát tettek:

10.kyu: Mata Eszter, Füzes Vivien, Slezák Nikolett, Cseh Bernadett, Hajdu Tibor, Hardi Tamás, Rádi Zsuzsanna, Varga Zoltánné Ildikó, Krizsák Balázs

9.kyu: Kiss Patrik, Máté Gergő

8.kyu: Hajdu Tamás, Mészáros Viktória, Podhorszky Róbert

A nem vizsgázók közül Gál László teljesítményét Hanshi 6.kyu övfokozattal ismerte el.

Köszönöm mindenkinek azt a sok-sok energiát és munkát, amit a táborba fektetett. Sok edzőtáborban voltam már, elmondhatom, hogy a mienk kiemelkedően keményre sikerült. Senki nem nyafogott, végig keményen dolgoztunk. A sikeres vizsga számomra a legnagyobb visszaigazolás, hogy jó úton haladunk. 

A még hátralévő nyarat mindenki töltse pihenéssel, szeptemberben találkozunk!

Osu,

Makay Miklós

2.dan